Tématické gastronomické podujatie /kulinárium/

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Cvičenie pre skupinové učenie, ale aj pre jednotlivých žiakov. Vhodné na realizáciu pre žiakov hotelovej akadémie v predmete hotelový a gastronomický manažment, ale aj pre študentov študijných a učebných odborov kuchár, čašník v odborných predmetoch.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Marcela StankováViac 

Predmet: Hotelový a gastronomický manažment (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 4. ročník SŠ (Oktáva OG)

Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 16.01.2011 19:06
Formát súboru: doc
Veľkosť: 30 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
nešpecifikovaný 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Karol Baňas
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Marcela Stanková
nešpecifikovaný 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Marcela Stanková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Alexandra Rossler
Nemecký jazyk 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Jana Šavelová
Nemecký jazyk 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Jana Šavelová
Nemecký jazyk 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Magdaléna Šmondrková
Nemecký jazyk 6. ročník ZŠ (Prima OG) Jana Šavelová
Nemecký jazyk 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Zdenka Figurová
Nemecký jazyk 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Jana Šavelová
Nemecký jazyk 5. ročník ZŠ Jana Šavelová
Nemecký jazyk 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Jana Šavelová
Obohatenie, Všeobecné Nešpecifikovaný Elena Stachová