Tématické gastronomické podujatie /kulinárium/
SpäťPopis: Cvičenie pre skupinové učenie, ale aj pre jednotlivých žiakov. Vhodné na realizáciu pre žiakov hotelovej akadémie v predmete hotelový a gastronomický manažment, ale aj pre študentov študijných a učebných odborov kuchár, čašník v odborných predmetoch.
Učiteľ: Marcela StankováViac
Predmet: Hotelový a gastronomický manažment (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 16.01.2011 19:06
Formát súboru:
Veľkosť: 30 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Karol Baňas
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Alexandra Rossler
Nemecký jazyk
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Jana Šavelová