/ Alexandra Rossler / technika obsluhy / studená kuchyňa

studená kuchyňa

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: charakteristika studenej kuchyne, vysvetlenie jednotlivych pojmov studenej kuchyne


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Alexandra RosslerViac 

Predmet: odborny predmet (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Alexandra Rossler
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 23.01.2011 22:32
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 3270 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Adriána Škrková
Triednictvo, Všeobecné 2. ročník ZŠ Ivana Niemiecz
Matematika 5. ročník ZŠ Jana Gabúlová
Slovenský jazyk a literatúra 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mária Andrejčáková
Výchova umením, Výtvarná výchova 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Veronika Vrabcová