/ Alexandra Rossler / technika obsluhy / studená kuchyňa

studená kuchyňa

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: charakteristika studenej kuchyne, vysvetlenie jednotlivych pojmov studenej kuchyne


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Alexandra RosslerViac 

Predmet: odborny predmet (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Alexandra Rossler
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 23.01.2011 22:32
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 3270 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Technika 5. ročník ZŠ Laura Kováčová
Technika 5. ročník ZŠ Jana Vargová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Zlata Kolesárová
Triednictvo, Všeobecné 2. ročník ZŠ Ivana Niemiecz
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Zlata Kolesárová