Sushi
SpäťPopis: význam a história sushi, charakteristika jednotlivých sushi, príprava sushi
Učiteľ: Alexandra RosslerViac
Predmet: odborny predmet
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Alexandra Rossler
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 26.01.2011 22:39
Formát súboru:
Veľkosť: 1762 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Alexandra Rossler
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Alexandra Rossler
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Alexandra Rossler
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Černeková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Michal Rusko
nešpecifikovaný
4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Marcela Stanková