/ Alexandra Rossler / technika obsluhy / Sushi

Sushi

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: význam a história sushi, charakteristika jednotlivých sushi, príprava sushi


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Alexandra RosslerViac 

Predmet: odborny predmet
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Alexandra Rossler
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 26.01.2011 22:39
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 1762 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Alexandra Rossler
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Alexandra Rossler
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Alexandra Rossler
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Černeková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Michal Rusko
nešpecifikovaný 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Marcela Stanková