Catering
SpäťPopis: Catering /dodanie stravovacích služieb na určené miesto/. Cvičenie: vypracovanie organizačno-technického zabezpečenia cateringových služieb. Určené pre odbory: hotelová akadémia, kuchár, čašník. Na cvičenie môžu nadviazať učitelia ekonomiky, účtovníctva, marketingu.
Učiteľ: Marcela StankováViac
Predmet: manažment gastronomický ahotelový (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 28.01.2011 08:07
Formát súboru:
Veľkosť: 35 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Zuzana Tomová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Janka Biskupičová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Zlatica Urbanská
Finančná Gramotnosť
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Lenka Štvrtecká