Výpočet energetickej hodnoty pokrmov.
SpäťPopis: Výpočet energetickej hodnoty pokrmov. Teória a zadanie cvičenia. Pre výpočet sú potrebné tabuľky výživových hodnôt.
Diskusia
pridať komentár
Učiteľ: Marcela StankováViac
Predmet: Potraviny a výživa, manažment gastronomický (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 29.01.2011 15:50
Formát súboru:
Veľkosť: 45 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Zlata Kolesárová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG)
Marcela Stanková
Obohatenie, Všeobecné
Nešpecifikovaný
Oľga Oslanecová
dobrý materiál, zíde sa aj na biológii, či na matematike, vďaka