obsluha problémových hostí

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: ako postupovať pri obsluhe problemovych hostí v zariadeniach spoločného stravovania


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Alexandra RosslerViac 

Predmet: technika obsluhy (Spoločenské predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Alexandra Rossler
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 05.03.2011 22:11
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 1546 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Alexandra Rossler
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Alexandra Rossler
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Alexandra Rossler
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Alexandra Rossler
Náboženská výchova 3. ročník ZŠ Mária Kubincová