Tvorba cien jedál a nápojov

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Teória - zákon o cenách, ceny v gastronomických zariadeniach, nákladová, realizačná, predajná cena, uvádzanie cien na jedálne a nápojové lístky, používanie prirážky ak je určená v percentách k nákladovej cene a v percentách z realizačnej ceny. Používam pri vyučovaní HOV v odbore hostinský.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 06.04.2011 19:05
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 5178 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Školský klub detí 1. ročník ZŠ Eva Škorváneková
Prírodoveda 3. ročník ZŠ Katarína Ruttkayová
Ruský jazyk 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Renata Hernándezová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Zlatica Urbanská
Špeciálna pedagogika Nešpecifikovaný Ružena Daduová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Eva Šimková