Tvorba cien jedál a nápojov
SpäťPopis: Teória - zákon o cenách, ceny v gastronomických zariadeniach, nákladová, realizačná, predajná cena, uvádzanie cien na jedálne a nápojové lístky, používanie prirážky ak je určená v percentách k nákladovej cene a v percentách z realizačnej ceny. Používam pri vyučovaní HOV v odbore hostinský.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Iveta Suríková | (28.04.2016 23:47 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 06.04.2011 19:05
Formát súboru:
Veľkosť: 5178 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Školský klub detí
1. ročník ZŠ
Eva Škorváneková
Prírodoveda
3. ročník ZŠ
Katarína Ruttkayová
Ruský jazyk
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Renata Hernándezová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Zlatica Urbanská
Špeciálna pedagogika
Nešpecifikovaný
Ružena Daduová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Eva Šimková