Výpočet predajnej ceny gastronomických výrobkov použitím prirážky - riešenia úloh

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 3
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Riešenia úloh zo zbierky v materiáli "Tvorba cien jedál a nápojov". Dokument nosím na hodiny HOV vytlačený pre prípad, že by zlyhala technika a museli sme sa vrátiť ku klasickej kriede a tabuli. Aj keď úlohy premietam na tabuľu vytlačená veria spolu s výsledkami mi pomôže rýchlejšie sa zorientovať pri kontrole riešení žiakov v triede.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Matematika, Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 10.04.2011 16:34
Formát súboru: xlsx
Veľkosť: 15 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Matematika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Katarína Poláčiková
Matematika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Katarína Poláčiková
Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG) Peter Lazár
Matematika 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Zubáková
Matematika 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Alena Zaťková