Menu lístok

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Funkcia menu listka v reštaurácii, vhodné pre hotelové akadémie, spoločné stravovanie a odbor kuchár - čašník . prezentácia


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Andrea OlejníkováViac 

Predmet: Predmety z oblasti služieb
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Andrea Olejníková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 29.04.2011 19:48
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 745 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Andrea Olejníková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Alexandra Rossler
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Lenka Kotyrová
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Andrea Tolarovičová
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Karol Kondel
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Karol Kondel