Menu lístok

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Funkcia menu listka v reštaurácii, vhodné pre hotelové akadémie, spoločné stravovanie a odbor kuchár - čašník . prezentácia


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Andrea OlejníkováViac 

Predmet: Predmety z oblasti služieb
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Andrea Olejníková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 29.04.2011 19:48
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 745 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Karol Kondel
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Karol Kondel
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Karol Kondel
Slovenský jazyk a literatúra, Školský klub detí 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Karol Kondel
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Alexandra Rossler