Kalkulačné listy jedál z bravčového a hovädzieho mäsa

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Zbierka riešených úloh - precvičenie výpočtu nákladovej, realizačnej a predajnej ceny jedla. Pri výpočtoch je použitá prirážka v percentách k nákladovej cene. Kalkulácia je robená na 10 porcií. Recepty som čerpala z knihy K.Kendík:"Receptúry pokrmov v reštauračnom stravovaní"


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 14.05.2011 18:21
Formát súboru: xlsx
Veľkosť: 383 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Všeobecné 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Denisa Sviatková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Mária Pisková
Všeobecné 2. ročník SŠ (Sexta OG) Mária Bednárová
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Andrea Oravcová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Michal Rusko