Kalkulácia cien jedál z bravčového a hovädzieho mäsa - prehľad riešení

Späť
predchádzajúci náhľad
nasledujúci náhľad
z 3
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Výsledky zo zbierky riešených úloh "Kalkulačné listy jedál z bravčového a hovädzieho mäsa" spracované do prehľadnej tabuľky. Využívam pri kontrole prác žiakov (spracovaných kalkulačných listov).


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 14.05.2011 23:06
Formát súboru: docx
Veľkosť: 345 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Michal Rusko
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Štefan Valica
Slovenský jazyk a literatúra, Špeciálna pedagogika 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Zuzana Durbáková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Janka Olejníková
Výtvarná výchova Nešpecifikovaný Rastislav Turňa