Kalkulácia cien jedál z bravčového a hovädzieho mäsa - prehľad riešení

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Výsledky zo zbierky riešených úloh "Kalkulačné listy jedál z bravčového a hovädzieho mäsa" spracované do prehľadnej tabuľky. Využívam pri kontrole prác žiakov (spracovaných kalkulačných listov).


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 16.05.2011 18:11
Formát súboru: docx
Veľkosť: 345 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Všeobecné 3. ročník SŠ (Septima OG) Peter Lazár
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Ivana Fiťmová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Zuzana Bilá
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Michal Rusko