Kalkulácia cien jedál z bravčového a hovädzieho mäsa - prehľad riešení
SpäťPopis: Výsledky zo zbierky riešených úloh "Kalkulačné listy jedál z bravčového a hovädzieho mäsa" spracované do prehľadnej tabuľky. Využívam pri kontrole prác žiakov (spracovaných kalkulačných listov).
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Hospodárske výpočty (Ekonomické predmety)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Cvičenie, úloha
Vytvorené dňa: 16.05.2011 18:11
Formát súboru:
Veľkosť: 345 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Všeobecné
3. ročník SŠ (Septima OG)
Peter Lazár
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Gergelová
Matematika
3. ročník SŠ (Septima OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Ivana Fiťmová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Zuzana Bilá
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Michal Rusko