Bezpečnosť pri práci

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: bezpečnosť pri práci (čašník, kuchár) v odbytovom a výrobnom stredisku


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Alexandra RosslerViac 

Predmet: technika obsluhy (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Alexandra Rossler
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 07.06.2011 22:37
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 1174 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Ivana Fiťmová
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Karol Slovenský
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Beáta Sárossyová
Technika 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Zuzana Šajbidorová
Chémia 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Dana Turňová
Technika 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Zuzana Šajbidorová
Chémia 6. ročník ZŠ (Prima OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mariana Pavelčáková
Pracovné vyučovanie 4. ročník ZŠ Petra Jančíková
Biológia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Martina Stieranková
Biológia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Martina Stieranková
Chémia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Martina Stieranková
Chémia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Martina Stieranková
Obohatenie, Triednictvo 1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Jana Lachová