Maďarská kuchyňa
SpäťPopis: Učebný materiál pre vyučovací predmet technológia prípravy pokrmov pre odbory kuchár a hotelová akadémia.
Učiteľ: Marcela StankováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.12.2011 19:38
Formát súboru:
Veľkosť: 4040 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda, Vlastiveda
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Dominika Kružičová
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Alexandra Rossler
Vlastiveda
3. ročník ZŠ
Dáša Dovičičová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Marcela Stanková
pekná prezentácia