Maďarská kuchyňa

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Učebný materiál pre vyučovací predmet technológia prípravy pokrmov pre odbory kuchár a hotelová akadémia.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Marcela StankováViac 

Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.12.2011 19:38
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 4040 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Vlastiveda 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Jana Pavluvčíková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG) Alexandra Rossler
Geografia 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Slavomíra Melišová
nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Marcela Stanková