Maďarská kuchyňa
SpäťPopis: Učebný materiál pre vyučovací predmet technológia prípravy pokrmov pre odbory kuchár a hotelová akadémia.
Učiteľ: Marcela StankováViac
Predmet: Technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.12.2011 19:38
Formát súboru:
Veľkosť: 4040 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Vlastiveda
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Jana Pavluvčíková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Alexandra Rossler
Geografia
5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Slavomíra Melišová
nešpecifikovaný
3. ročník SŠ (Septima OG)
Marcela Stanková
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Marcela Stanková
pekná prezentácia