Rakúska kuchyňa

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Učebný materiál pre vyučovací predmet technológia prípravy pokrmov pre odbor kuchár a hotelová akadémia.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Marcela StankováViac 

Predmet: technológia prípravy pokrmov (Predmety z oblasti služieb)
Ročník: 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Marcela Stanková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 17.12.2011 19:30
Formát súboru: ppt
Veľkosť: 3550 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 3. ročník SŠ (Septima OG) Marcela Stanková
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Pivarčiová
Nemecký jazyk 5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Erika Tomková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Zlatica Urbanská
Geografia Nešpecifikovaný Lucia Kostrubová
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Natália Belicová
Hudobná výchova, Výchova umením 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Katarína Pavelková
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Tomáš Kasper
Geografia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Zuzana Zureková
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Renáta Pástorová Szappanosová
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Darina Hatiarová
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Branislav Večerík
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Vladimíra Ďurčová