Druhy a charakteristika potravín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručná charakteristika jednotlivých druhov potravín


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 08.01.2012 20:40
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2883 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Oľga Bogová
Chémia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Biológia 6. ročník ZŠ (Prima OG) Dana Zajícová
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Ľuboš Kovaľ