Druhy a charakteristika potravín
SpäťPopis: Stručná charakteristika jednotlivých druhov potravín
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 08.01.2012 20:40
Formát súboru:
Veľkosť: 2883 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Anna Plachtinská
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Lucia Talánová
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Viera Poliaková