Bielkoviny

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručne charakterizované zloženie, rozdelenie a druhy bielkovín, ich potreba pre ľudský organizmus


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Anna Plachtinská | (10.01.2012 10:23 - neprečítaný)

Krásna práca... 1***

* Reagovať | Soňa Kenderová | (10.01.2012 10:42 - neprečítaný)

krásne, určite využijem aj s mojimi deviatakmi, ďakujem a hodnotím


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 09.01.2012 23:34
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 1049 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Martin Šušor
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Renáta Glatzová
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG) Eva Lazoríková
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG) Hana Červená
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Karin Kotlárová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lívia Lichnerová
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG) Hana Červená
Biológia, Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Monika Gancznerová
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Eva Lazoríková
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lilliana Maxvell Gates
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lucia Tamási
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lucia Dovalová
Biológia, Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Monika Gancznerová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Lucia Dovalová