Kvalita a uskladnenie potravín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Učebný materiál stručne popisuje akostné triedy potravín, spôsoby ich posudzovania , podmienky pre jednotlivé druhy skladov, všeobecné zásady správneho skladovania potravín.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 02.02.2012 00:03
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2615 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Viera Košická
Prvouka 1. ročník ZŠ Viera Gulašová
Prírodoveda 3. ročník ZŠ Alžbeta Martincová
Biológia, Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Prírodoveda 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Anežka Angelovičová
Prírodoveda 3. ročník ZŠ Alena Žovincová
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Černeková
Matematika 3. ročník SŠ (Septima OG) Anna Slovenkaiová
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Dana Zajícová
Biológia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Ivana Očenášová
Matematika Nešpecifikovaný Eva Volková
Obohatenie, Všeobecné Nešpecifikovaný Marta Valkovičová
Geografia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Vladimír Karásek