Kvalita a uskladnenie potravín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Učebný materiál stručne popisuje akostné triedy potravín, spôsoby ich posudzovania , podmienky pre jednotlivé druhy skladov, všeobecné zásady správneho skladovania potravín.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 02.02.2012 00:03
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2615 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Prírodoveda 3. ročník ZŠ Alžbeta Martincová
Biológia, Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Silvia Hiščáková
Prírodoveda 3. ročník ZŠ Alena Žovincová
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Černeková
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Dana Zajícová
Matematika 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Anna Černinská
Biológia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Ivana Očenášová
Matematika 3. ročník SŠ (Septima OG) Katarína Magyarová
Obohatenie, Všeobecné Nešpecifikovaný Marta Valkovičová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Lívia Lichnerová
Geografia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Vladimír Karásek
Matematika Nešpecifikovaný Mária Pokrievková