Kvalita a uskladnenie potravín

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Učebný materiál stručne popisuje akostné triedy potravín, spôsoby ich posudzovania , podmienky pre jednotlivé druhy skladov, všeobecné zásady správneho skladovania potravín.


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 02.02.2012 00:03
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2615 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Renáta Glatzová
Biológia 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Slavomíra Koprivňaková
Biológia, Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Biológia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Ľubica Marková
Prírodoveda 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Anežka Angelovičová