Nákazy z potravín
SpäťPopis: Učebný materiál stručne popisuje nezávadné potraviny, alimentárne nákazy, biologické rizikové faktory (bakteriálne, vírusové, plesňové, parazitálne nákazy), chemické a fyzikálne rizikové faktory
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník:
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 12.02.2012 18:45
Formát súboru:
Veľkosť: 1799 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Katarína Hulínková
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Ivana Očenášová
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Dana Zajícová
Biológia
Nešpecifikovaný
Andrea Tolarovičová
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Andrea Kozáková
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Eva Bončíková
Nemôžeme si to pozrieť, keď je to zaheslené