Nákazy z potravín
SpäťPopis: Učebný materiál stručne popisuje nezávadné potraviny, alimentárne nákazy, biologické rizikové faktory (bakteriálne, vírusové, plesňové, parazitálne nákazy), chemické a fyzikálne rizikové faktory
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 13.02.2012 20:12
Formát súboru:
Veľkosť: 1799 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Soňa Kenderová
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Veronika Bačovčinová
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Simona Droppová
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Zuzana Osuská
Biológia
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Michaela Zongorová
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Marianna Luptáková
Nemôžeme si to pozrieť, keď je to zaheslené