Hygiena pri práci s potravinami
SpäťPopis: Stručný prehľad potravinovej legislatívy, konkrétne príklady z noriem, správna prax, HACCP, bezpečnosť a ochrana zdravia (zamestnávateľ, zamestnanec), najčastejšie úrazy
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.03.2012 17:17
Formát súboru:
Veľkosť: 2330 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Alena Žovincová
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Renáta Kollárová
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Renáta Kollárová
Prvouka
1. ročník ZŠ
Renáta Kollárová
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Anna Absolonová
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Renáta Kollárová
Prírodoveda
1. ročník ZŠ
Ingrid Duláková
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Renáta Kollárová
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Monika Melicheríková
škoda že tento dokument je zaheslovaný a nie je dostupný aj pre iných užívateľov virtuálnej knižnice