Nákazy z potravín
SpäťPopis: Učebný materiál stručne popisuje nezávadné potraviny, alimentárne nákazy, biologické rizikové faktory (bakteriálne, vírusové, plesňové, parazitálne nákazy), chemické a fyzikálne rizikové faktory
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 02.03.2012 17:17
Formát súboru:
Veľkosť: 1799 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Biológia
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Michaela Krivá
nešpecifikovaný
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Anna Zubáková
Prírodoveda, Slovenský jazyk a literatúra
1. ročník ZŠ
Alžbeta Faragóová
Obohatenie, Všeobecné
Nešpecifikovaný
Oľga Oslanecová
Biológia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Renáta Perunková
Nemôžeme si to pozrieť, keď je to zaheslené