Sanitácia pri práci s potravinami
SpäťPopis: Učebný dokument stručne popisuje spôsoby udržiavania hygieny v zariadeniach potravinárskeho zamerania, objasňuje pojmy sanitácia, sanitačný program, čistenie, dezinfekcia, dezinsekcia, deratizácia
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 08.03.2012 16:38
Formát súboru:
Veľkosť: 1562 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Svet práce
3. ročník ZŠ
Zuzana Boršošová
Biológia, Chémia
Nešpecifikovaný
Karin Kotlárová
Všeobecné
1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Anna Zubáková
Obohatenie, Všeobecné
Nešpecifikovaný
Marta Valkovičová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Michal Rusko
Biológia, Prírodoveda
Nešpecifikovaný
Eva Siposová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Michaela Zongorová
Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Eva Ludvigová
Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Lenka Tegiová
Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Dašena Kodadová
Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Lenka Tegiová
Chémia
6. ročník ZŠ (Prima OG)
Lucia Dovalová
Chémia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Božena Švecová
Všeobecné
Nešpecifikovaný
Michaela Zongorová
Veľmi pekné