Druhy obilnín

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: V dokumente je stručne popísané najčastejšie používané jedlé obilie (pšenica, raž, jačmeň,ovos,proso,pohánka,kukurica,amarant,ryža). Pri každom druhu je jeho charakteristika, využitie a potravinárske výrobky z neho.


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (10.04.2012 19:15 - neprečítaný)

pekne,prehľadne.... hodnotím

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (14.04.2012 10:30 - neprečítaný)

pohánku (stavikrvovité)treba vymeniť s ryžou (lipnicovité) a bude to uplne perfekt...... slide 2 ....

* Reagovať | Anna Zubáková | (14.04.2012 22:10 - neprečítaný)

Ďakujem za upozornenie - dúfam že to už bude v poriadku

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (15.04.2012 07:22 - neprečítaný)

ano, už je to perfekto.....


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 10.04.2012 18:44
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2423 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ Jana Géciová
Slovenský jazyk a literatúra 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Marcela Strelcová
Dejepis, Vlastiveda 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG) Ľudmila Žoldaková
Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ Alena Šviriková
Biológia, Všeobecné 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková