Zemiaky

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: V dokumente je stručne popísané zloženie, rozdelenie, skladovanie zemiakov, charakterizované jednotlivé varné typy a výrobky z konzumných zemiakov. Doplnené o základné informácie o topinamburách a batátoch. V závere sú odkazy na videá (ako sa vyrábajú hranolky, zemiakové lupienky, pestovanie fialových zemiakov na Slovensku, ...)


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (12.04.2012 20:58 - neprečítaný)

poučné, kvalitné.....


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 12.04.2012 20:09
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 5179 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Špeciálna pedagogika, Vlastiveda 5. ročník ZŠ Mária Tekeljaková
Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Biológia, Prírodoveda 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Soňa Ligártová
Biológia, Všeobecné 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Zubáková
Pracovné vyučovanie, Špeciálna pedagogika Nešpecifikovaný Oľga Kurbatov Milerová
Školský klub detí, Výtvarná výchova 2. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Danica Janišová