/ Dana Sobotová / moje príspevky / Stolovanie / Francúzske stolovanie,...

Francúzske stolovanie,...

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika francúzskej kuchyne, zvykov aj stolovania


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Dana Sobotová | (14.04.2012 14:22 - neprečítaný)

Stručné približenie zvykov vo francúzskej kuchyni, vhodné na hodiny techniky obsluhy, technológie, ...


*Pridať komentár

Učiteľ: Dana SobotováViac 

Predmet: technika obsluhy, technológia
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)

Autor: Dana Sobotová, internet
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.04.2012 14:42
Formát súboru: docx
Veľkosť: 1813 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Dana Sobotová
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Alžbeta Graňáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG) Dana Sobotová
Občianska náuka 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Jaroslava Džavoronková
Etická výchova, Francúzsky jazyk Nešpecifikovaný Katarína Murínová
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Milica Abrahámová
Dejepis 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Jana Štefániová
Pracovné vyučovanie, Svet práce, Školský klub detí, Špeciálna pedagogika Nešpecifikovaný Margaréta Binderová