Francúzske stolovanie,...
SpäťPopis: Charakteristika francúzskej kuchyne, zvykov aj stolovania
Učiteľ: Dana SobotováViac
Predmet: technika obsluhy, technológia
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Autor: Dana Sobotová, internet
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 14.04.2012 14:42
Formát súboru:
Veľkosť: 1813 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Dejepis
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Milica Abrahámová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Dana Sobotová
Etická výchova, Francúzsky jazyk
Nešpecifikovaný
Katarína Murínová
Dejepis
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Jana Štefániová
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Alžbeta Graňáková
Dejepis
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Martin Gurecký
Pracovné vyučovanie, Svet práce, Školský klub detí, Špeciálna pedagogika
Nešpecifikovaný
Margaréta Binderová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG), 3. ročník SŠ (Septima OG)
Dana Sobotová
Občianska náuka
8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Jaroslava Džavoronková
Stručné približenie zvykov vo francúzskej kuchyni, vhodné na hodiny techniky obsluhy, technológie, ...