Tuky

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Dokument sa skladá zo štyroch častí - význam tukov vo výžive, rastlinné, živočíšne a upravené tuky (charakteristika, rozdelenie, postup pri výrobe, popis jednotlivých druhov, skladovanie, odporúčania). V závere sú odkazy na videá (výroba rastlinných olejov, arašidového masla)


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Zlatica Urbanská | (23.10.2013 20:29 - neprečítaný)

pekná práca...využijem..ďakujem

* Reagovať | Katarína Láskavá | (15.10.2020 23:12 - neprečítaný)

super, určite ju použijem na hodine PVY...ďakujem


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Všeobecné, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 21.04.2012 17:38
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 7017 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 1. ročník ZŠ Viera Jančová
Matematika 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ Michaela Lachová
Matematika 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Natália Martišová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Mário Tantoš
Matematika 4. ročník ZŠ Natália Martišová