Lipidy (tuky)

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Tuky ako živiny, zloženie (jednoduché, zložené), rozdelenie podľa pôvodu (živočíšneho, rastlinného), koexistencie (tuhé, polotuhé,kvapalné), vlastnosti tukov a ich využitie v gastronómii


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 21.04.2012 19:20
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 494 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Katarína Puschenreiterová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Eva Schmidtová
Chémia 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Filip Vaško
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Monika Gancznerová
Chémia 3. ročník SŠ (Septima OG), 4. ročník SŠ (Oktáva OG) Zuzana Heredošová
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Soňa Kenderová