Koreninové zmesi

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Stručne popísané koreninové zmesi - horčica (ako korenina), horčica ako koreninová zmes(jej rôzne druhy), kečup, sójová omáčka, Worcesterská omáčka, vegeta, polievkové prípravky, rôzne zmesi korenín(orientálne, na grilovanie, ...), videá (výroba plnotučnej horčice, kečupu)


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (22.05.2012 18:07 - neprečítaný)

obohacujúce.... hodnotím


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 21.05.2012 21:32
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 6751 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Barbora Škoricová
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Ľuboš Kovaľ
nešpecifikovaný 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Anna Černeková
Pracovné vyučovanie, Všeobecné 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Jana Štefániová
Biológia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Ľudovít Sebelédi
Biológia 1. ročník SŠ (Kvinta OG) Ľudovít Sebelédi