Strukoviny
SpäťPopis: Charakteristika, zloženie, rozdelenie strukovín. Popis jednotlivých druhov a ich využitie v potravinárstve (hrach, fazuľa, šošovica, cícer, bôb, sója), výrobky zo strukovín
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 22.05.2012 16:08
Formát súboru:
Veľkosť: 7454 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Všeobecné
Nešpecifikovaný
Ružena Hamranová
Biológia
5. ročník ZŠ
Iveta Gurková
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Gergelová
Prírodoveda
2. ročník ZŠ
Renáta Titková
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Lucia Vicianová
Pracovné vyučovanie, Výtvarná výchova
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Eva Vagášová
obohacujúce, hodnotím