Strukoviny

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika, zloženie, rozdelenie strukovín. Popis jednotlivých druhov a ich využitie v potravinárstve (hrach, fazuľa, šošovica, cícer, bôb, sója), výrobky zo strukovín


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (22.05.2012 18:15 - neprečítaný)

obohacujúce, hodnotím


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 1. ročník SŠ (Kvinta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 22.05.2012 16:08
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 7454 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Všeobecné Nešpecifikovaný Ružena Hamranová
Biológia 5. ročník ZŠ Iveta Gurková
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová
Prírodoveda 2. ročník ZŠ Renáta Titková
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Lucia Vicianová
Všeobecné Nešpecifikovaný Ružena Hamranová