Mlynské výrobky
SpäťPopis: Charakteristika, múka (výroba, rozdelenie, posudzovanie kvality), vločky, krúpy, ryža, vedľajšie produkty (klíčky, otruby, obilné zmesi), skladovanie mlynských výrobkov
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.06.2012 17:30
Formát súboru:
Veľkosť: 4312 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Školský klub detí
1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Inna Jackaninová
Pracovné vyučovanie, Školský klub detí
1. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Elena Maninová
nešpecifikovaný
predškolská príprava
Martina Remeňová
Výchova umením
5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Zuzana Rybaničová
Pracovné vyučovanie, Školský klub detí
Nešpecifikovaný
Oľga Oslanecová
Školský klub detí, Výchova umením
0. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Ľubica Marková
Slovenský jazyk a literatúra, Špeciálna pedagogika
2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ
Kristína Jánošová
Pracovné vyučovanie, Svet práce, Školský klub detí, Triednictvo, Výtvarná výchova
Nešpecifikovaný
Martina Šípová
VPP - veľmi pekná prezentácia