Mlynské výrobky

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika, múka (výroba, rozdelenie, posudzovanie kvality), vločky, krúpy, ryža, vedľajšie produkty (klíčky, otruby, obilné zmesi), skladovanie mlynských výrobkov


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Renata Halásová | (15.06.2012 21:41 - neprečítaný)

VPP - veľmi pekná prezentácia

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (15.06.2012 22:30 - neprečítaný)

fajnové, poučné...., hodnotím


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.06.2012 17:30
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 4312 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Školský klub detí 1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Inna Jackaninová
Pracovné vyučovanie, Školský klub detí 1. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Elena Maninová
nešpecifikovaný predškolská príprava Martina Remeňová
Výchova umením 5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Zuzana Rybaničová
Pracovné vyučovanie, Školský klub detí Nešpecifikovaný Oľga Oslanecová
Školský klub detí, Výchova umením 0. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Ľubica Marková
Slovenský jazyk a literatúra, Špeciálna pedagogika 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ Kristína Jánošová
Pracovné vyučovanie, Svet práce, Školský klub detí, Triednictvo, Výtvarná výchova Nešpecifikovaný Martina Šípová