Mlynské výrobky

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika, múka (výroba, rozdelenie, posudzovanie kvality), vločky, krúpy, ryža, vedľajšie produkty (klíčky, otruby, obilné zmesi), skladovanie mlynských výrobkov


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Renata Halásová | (15.06.2012 21:41 - neprečítaný)

VPP - veľmi pekná prezentácia

* Reagovať | Ľudovít Sebelédi | (15.06.2012 22:30 - neprečítaný)

fajnové, poučné...., hodnotím


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 15.06.2012 17:30
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 4312 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
Školský klub detí 1. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Inna Jackaninová
Slovenský jazyk a literatúra 0. ročník ZŠ, 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Mária Lehoczká
Všeobecné Nešpecifikovaný Alžbeta Chudá
Pracovné vyučovanie, Výtvarná výchova 3. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Michaela Vráblová
Matematika, Špeciálna pedagogika 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Marcela Gardošíková