Maľovanka- Tekvice

Späť
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Maľovanka- Tekvice


Diskusia

pridať komentár

* Reagovať | Silvia Bodláková | (01.11.2012 07:36 - neprečítaný)

Zaujímavý autor. To je ako keď poveite JEdna pani povedala. Napíšte autora ako má byť.

* Reagovať | Inna Jackaninová | (03.11.2012 14:51 - neprečítaný)

Keďže som spočiatku nevedela, ako ukladať stiahnuté materiály, dochádzalo z mojej strany k nepresnej interpretácii zdroja. Ale po milom upozornení metodičky S. Kalakayovej som sa poučila a pri ostatných príspevkoch stiahnutých od "autora" internet, som vždy uvádzala správny zdroj. tentokrát som ho nedopatrením stratila, preto som ako zdroj maľovaniek uviedla internet.
mrzí ma to, ale na druhej strane 90 % prispievateľov do Zborovne PRAVIDELNE uvádza zdroj "internet".

* Reagovať | Silvia Bodláková | (04.11.2012 18:26 - neprečítaný)

Viem. že je to s tými zdrojmi ako píšete. Sama tú mám dosť veľa mojich vecí mojich, o ktorých tvrdia, že sú autormi a odstraňujú mi logo z mojej stránky. Najkrajšia bola pani, ktorá to dokonca urobila s návodmi na prácu, na ktorých boli fotografie mojej dcéry. Vlastne len vďaka tomu som sa dostala k zborovni, lebo mi to našiel google pri prehľadávaní NET.
Lenže to neznamená, že si to môžeme dovoliť, keďže to robí 90% "zborovníkov".
Požiadala som vedenie zborovne o vydanie článku na titulke s výkladom autorského zákona pre všetkých návštevníkov. Žiaľ skončilo to na poďakovaní za tip.
A tak Vám píšem. Viete, stránka v prípade právnych predpisov je krytá tým, čo Vám dá vykliknúť pri vkladaní dokumentu na svoj server. Preto je dôležité, aby sme takýmto veciam rozumeli a chránili samých seba.

* Reagovať | Anna Hudáková | (04.11.2012 20:55 - neprečítaný)

ale napísať to človeku, ktorý raz "pochybil" pričom ostatní to bežne s radosťou realizujú, tiež nie je riešenie. Zostáva mi iba veriť, že väčšina z nás to robí z nevedomosti - inak asi niet o čom vôbec rozmýšľať Asi by sa nad tým mal NIEKTO zamyslieť...

* Reagovať | Anna Hudáková | (04.11.2012 20:58 - neprečítaný)

...a to s vašimi skúsenosťami ma mrzí, aj keď by malo asi niekoho iného, čo už...

* Reagovať | Silvia Bodláková | (04.11.2012 21:20 - neprečítaný)

Viete, neznalosť zákona neospravedlňuje. Píšem to všetkým. Uvedomte si, že zahraničné stránky a časopisy nemajú problém s takými to vecami. Kľudne Vás upozornia tak ako ja - je im jedno, že ste to urobili prvýkrát.
A okrem toho, ste sa tým, že ste povedali, že ste to urobili z nevedomosti len priznali k tomu, že vôbec nečítate ten text, ktorým Vás zborovňa upozorňuje na vkladané dokumenty.
Takže tú poslednú vetu radšej vymažte zo svojho komentáru. Ste nahnevaná, ale bohužiaľ nie právom. Chráňte sa. Nie je to príjemné ani pekné, keď si z učiteľov robia žarty, že sa autorský zákon v škole učí a sami ho nevedia.
Viem aké je to, keď Vám niekto zoberie Vaše materiály a ešte ich vydáva za svoje - a je to dosť veľká spoločnosť a spraví to dokonca človek, ktorý by svojim zamestnaním mal byť príkladom.

* Reagovať | Anna Hudáková | (04.11.2012 21:39 - neprečítaný)

...súhlasím s Vami ! Nie som nahnevaná, bol to iba môj názor, na ktorý mám právo. Určite nie som za porušovanie, skôr za čestný postup!
A ja som nepovedala, že som to napísala - to "väčšina z nás ... " bolo len pre zovšeobecnenie tých, ktorí to robia...Nechcem tým ani náhodou povedať, že to robia všetci!!!
je to asi zbytočne rozoberať, preto to zjednoduším - ja to nerobím, Vy to nerobíte, väčšina z Nás to nerobí - to je dobrý začiatok pre zvyšok, aby sa k NÁM pridali.

* Reagovať | Anna Hudáková | (04.11.2012 21:46 - neprečítaný)

NÁM VŠETKÝM !!!


*Pridať komentár

Učiteľ: Inna JackaninováViac 

Predmet: Školský klub detí
Ročník: 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ

Autor: Internet
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.11.2012 07:34
Formát súboru: docx
Veľkosť: 1685 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Špeciálna pedagogika, Výtvarná výchova Nešpecifikovaný Ružena Daduová
Školský klub detí, Triednictvo, Výtvarná výchova 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ, 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Mária Andrejčáková
Pracovné vyučovanie, Školský klub detí 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Daniela Karolusová
Pracovné vyučovanie, Výchova umením, Výtvarná výchova 5. ročník ZŠ, 6. ročník ZŠ (Prima OG), 7. ročník ZŠ (Sekunda OG) Silvia Bodláková
Anglický jazyk, Školský klub detí 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ Petra Jaďuďová
Školský klub detí, Triednictvo, Výtvarná výchova 1. ročník ZŠ, 2. ročník ZŠ, 3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ Mária Andrejčáková