Sladidlá 1 (cukor)
SpäťPopis: Charakteristika sladidiel, prírodné sladidlá, sacharóza - cukor (obchodné druhy, priemyselné balenia, karamel), glukóza, fruktóza, maltóza, laktóza. Fotodokumentácia výroby cukru z cukrovej repy - exkurzia v cukrovare. Videá (výroba cukroviniek, tvrdých bonbónov, cukrových špalkov, javorového sirupu, ...)
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 01.11.2012 15:03
Formát súboru:
Veľkosť: 7619 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Martina Michalová
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Mária Langová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Biológia
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Chémia
9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Lenka Tegiová