Vajcia
SpäťPopis: Výživová hodnota, zloženie, triedenie, označovanie, skladovanie, skúška čerstvosti, chyby vajec, konzervovanie vajec. Vaječné výrobky a ich výroba. Krátke videá.
Diskusia
pridať komentárPridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.11.2012 23:14
Formát súboru:
Veľkosť: 22 MB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Ivana Farbiaková
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Ligártová
Biológia
7. ročník ZŠ (Sekunda OG)
Jana Kallová
Matematika
1. ročník SŠ (Kvinta OG), 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
Školský klub detí
Nešpecifikovaný
Radka Fillová
Prírodoveda, Školský klub detí
3. ročník ZŠ, 4. ročník ZŠ
Gabriela Šablaturová
vynikajúce, vymakané a všetky! - klobúk dole!!!