Ostatné pochutiny
SpäťPopis: Kuchynská soľ (charakteristika, získavanie z prírodných zdrojov, predaj, použitie), ocot (výroba, vlastnosti, skladovanie, druhy octu), nakladacie soli (liadok, sanitra, dusitanová zmes)
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.11.2012 23:50
Formát súboru:
Veľkosť: 2432 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Jana Kišová
Biológia, Chémia
6. ročník ZŠ (Prima OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Gabriela Petrovičová
Chémia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Adela Horváthová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Jana Kišová
Chémia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Anna Baďurová
Biológia, Chémia
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Gabriela Petrovičová