Ostatné pochutiny

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Kuchynská soľ (charakteristika, získavanie z prírodných zdrojov, predaj, použitie), ocot (výroba, vlastnosti, skladovanie, druhy octu), nakladacie soli (liadok, sanitra, dusitanová zmes)


Diskusia

pridať komentár

Žiadne komentáre


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Chémia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 03.11.2012 23:50
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 2432 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Jana Kišová
Biológia, Chémia 6. ročník ZŠ (Prima OG), 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Gabriela Petrovičová
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Adela Horváthová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Jana Kišová
Biológia, Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Gabriela Petrovičová
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Anna Baďurová
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Jana Škreková
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG), 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Anna Baďurová
Chémia 8. ročník ZŠ (Tercia OG) František Bednár