Povzbudivé pochutiny 1 (káva)

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Pestovanie, spracovanie, skladovanie, zloženie kávy, druhy káv. Kávoviny (kávové prísady, obilné kávoviny). Videá


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 00:42
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 4753 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Biológia, Chémia Nešpecifikovaný Michael Fuchs
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Anna Černeková
Pracovné vyučovanie, Školský klub detí 4. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Antónia Vrábľová
Všeobecné Nešpecifikovaný Miroslav Sopko
Obohatenie, Pracovné vyučovanie 5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG) Antónia Vrábľová
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Beáta Kutná