Povzbudivé pochutiny 1 (káva)
SpäťPopis: Pestovanie, spracovanie, skladovanie, zloženie kávy, druhy káv. Kávoviny (kávové prísady, obilné kávoviny). Videá
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Biológia, Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 00:42
Formát súboru:
Veľkosť: 4753 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Biológia, Chémia
Nešpecifikovaný
Michael Fuchs
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Anna Černeková
Pracovné vyučovanie, Školský klub detí
4. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Antónia Vrábľová
Všeobecné
Nešpecifikovaný
Miroslav Sopko
Obohatenie, Pracovné vyučovanie
5. ročník ZŠ, 9. ročník ZŠ (Kvarta OG)
Antónia Vrábľová
Obohatenie, Slovenský jazyk a literatúra
Nešpecifikovaný
Viera Genčanská
fajn, hodnotím