Mäso

Späť
z
zlý
dobrý, ale ...

Popis: Charakteristika, zloženie, zrenie, akosť, skladovanie, chyby mäsa, konzervovanie mäsa, videá.


Diskusia

pridať komentár


*Pridať komentár

Učiteľ: Anna ZubákováViac 

Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)

Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 01:10
Formát súboru: pptx
Veľkosť: 9770 kB

Licencia:

Jazyk: Slovenčina Slovenčina

  Podrobne  

História dokumentu

Od tohto autora

Súvisiace dokumenty

Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.

Podobné dokumenty

Slovenský jazyk a literatúra 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Jaroslava Koníčková
Slovenský jazyk a literatúra 8. ročník ZŠ (Tercia OG) Simona Gondeková
nešpecifikovaný Nešpecifikovaný Soňa Gergelová
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková
nešpecifikovaný 2. ročník SŠ (Sexta OG) Anna Zubáková