Mäso
SpäťPopis: Charakteristika, zloženie, zrenie, akosť, skladovanie, chyby mäsa, konzervovanie mäsa, videá.
Diskusia
pridať komentár
Reagovať | Eleonóra Boocová | (21.01.2018 18:56 - neprečítaný)
Nahlásiť nevhodný komentár
Pridať komentár
Učiteľ: Anna ZubákováViac
Predmet: Potraviny a výživa (Poľnohospodárske a potravinárske predmety)
Ročník: 2. ročník SŠ (Sexta OG)
Autor: Anna Zubáková
Typ dokumentu: Učebný materiál
Vytvorené dňa: 04.11.2012 01:10
Formát súboru:
Veľkosť: 9770 kB
Jazyk: Slovenčina
História dokumentu
Od tohto autora
Súvisiace dokumenty
Autor nepridal žiadne súvisiace dokumenty.
Podobné dokumenty
Slovenský jazyk a literatúra
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Jaroslava Koníčková
Slovenský jazyk a literatúra
8. ročník ZŠ (Tercia OG)
Simona Gondeková
nešpecifikovaný
Nešpecifikovaný
Soňa Gergelová
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková
nešpecifikovaný
2. ročník SŠ (Sexta OG)
Anna Zubáková